ZOMEREXPOSITIE

 

Joke Rijneveen

Anne Maréchal
Tot en met 20 september kunt u de zomerexpositie met werk van beeldend kunstenaar Anne Maréchal en Joke Rijneveen bewonderen bij Art Issues Gallery in Weert. 

 

Anne Maréchal haar werk is geen zoeken naar een filosofie of intellectuele gedachte. Het is een spel van vormen, kleuren, lijnen, het spiegelbeeld van haar leven, relaties en gevoelens. Haar doeken zijn het resultaat van een eenzame ontwikkeling in een zoektocht naar perfectie met verschillende technieken en materialen.  

 

Joke Rijneveen haar werk kent twee werelden. In de ene wereld wachten lege huizen of circustenten op mensen die sterk genoeg zijn om te kunnen aarden in afgelegen landschappen. In de andere wereld heersen de zonderlinge vrouwen met steekspelstaken, stokpoppen en commedia dell’arte-maskers. Haar schilderijen intrigeren door werkelijkheidszin en verbeeldingskracht, ontspanning en geladenheid, verlatenheid en verlangen en dat vastgelegd in oogstrelende kleuren. 

 

De feestelijke opening van deze zomerexpositie is zaterdag 22 juni 2013 om 15.00 uur. Ik zou het leuk vinden als u hierbij aanwezig bent om samen onder het genot van een drankje de werken van Anne en Joke te bekijken. Tot dan!