Ge(s)laagde Kunst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tot en met 8 november kunt u de expositie "Ge(s)laagde Kunst" met werk van beeldend kunstenaar Anneke Hermkens, Hans de Kunder en Mieke de Waal bewonderen bij Art Issues Gallery in Weert. 

 

 

Art Issues Gallery viert haar 1ste verjaardag met de expositie “Ge(s)laagde Kunst” met werk van:

 

Anneke Hermkens maakt  sculpturen van ijzer. Uit lijnen van verweerd betonijzer ontstaan ruimtelijke tekeningen, fragiel en zwierig, een grafisch spel van licht en donker. Objecten die de ruimte accentueren en tot leven brengen. De verstilde beelden zijn observaties van vitaliteit en zeggingskracht.

 

Hans de Kunder zijn hand en tekening als fotografische handtekening, een persoonlijke uitdrukking van een eigenzinnig vormgever. Fotografie met verrassende combinaties. In zijn beelden komen de realiteit en de fantasiewereld samen.

 

Mieke de Waal maakt zwevende “soft sculpturs”, variërend van piepkleine jurkjes tot meer dan manshoge kimono’s. Met een keur aan materialen, beschilderd linnen, papier, landkaart, borduursel, kant, bouwt ze aan verhalen waar haar werken de ‘belichaming’ van zijn. Zo ontstaat ontwapenende beeldpoëzie over de grote thema’s van het leven.

 

De opening van de expositie is op 4 oktober, aanvang 19.30 uur. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De werken zijn te bezichtigen tot en met 8 november.

 

 

Art Issues Gallery is geopend op:

Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur;

Koopzondagen, bijzondere gelegenheden en op afspraak.