AA

Art Issues Gallery, is een prachtige expositieruimte voor bezoekers in het centrum van Weert. Het is de galerie van het Zuiden waar kunstenaars hun werk, beweegredenen, verhaal en meer kunnen exposeren aan het publiek.

 

Art Issues Gallery streeft ernaar kunst van kwaliteit te tonen dat vernieuwend, innovatief, passend in de tijd, van bijzonder materiaal, confronterend, etc. is.

 

Of het nu een maatschappelijk thema, de plaatselijke cultuur of een mondiaal probleem betreft, kunst in alle vormen is welkom bij Art Issues Gallery.

 

​Met Art Issues Gallery worden kunstenaars gesteund door hen uitstekende expositiemogelijkheden te bieden op een goede locatie.

 

​Kortom het is een inspirerende en sympathieke kunstplek voor iedereen.

De gallery heeft een positieve uitstraling op de buurt en haar bewoners. De ruimte inspireert de kunstenaars tot nieuwe creaties. Op haar beurt kan het werk van de kunstenaars ondernemers weer inspireren. Dit kan op vele manieren. Bijvoorbeeld tijdens een bijzondere lezing, netwerkborrel, vergadering of brainstormsessie.

 

De samenwerking tussen bewoners, kunstenaars en ondernemers levert interessante projecten op die de cultuurwaarde van de stad en regio verhogen.

 

Kortom, Art Issues Gallery is KUNST EN MEER.

 

Art Issues Gallery is geopend op:

Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur

Laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur

Bijzondere gelegenheden en op afspraakMeer informatie?

Bel dan Lilian Creemers 06 - 225 661 07